Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Stanley Cup? Ne, Corona Cup. Šampioni z Tampy se během oslavy vysmáli pandemii!

Autor: ama

Dva měsíce byli zavřeni nejprve v torontské a pak v edmontonské bublině. Nakonec si hokejisté Tampa Bay Lightning došli až pro vytoužený Stanley Cup. Spadlo z nich ohromné napětí, radost byla veliká, jenže zábrany žádné.

V rámci bujarého veselí někteří z šampionů zapomněli na to, co už přes půl roku cloumá světem. Pandemie koronaviru i boháčům z NHL na čas zastavila sezonu a ovlivnila životy milionů lidí. Jen díky drsným opatřením bylo možné NHL dohrát. A pak slavit.

Jenže to si hráči v čele s obráncem Michailem Sergačovem pod vlivem alkoholu neuvědomili. „Corona cup, hahahah, pojď Alexi,“ napsal mladý Rus k videonahrávce, na níž lije útočník Alex Killorn za ovací ostatních do poháru pro vítěze pivo.

Jakákoliv hygienická opatření jako by byla v tu chvíli tabu, těžko si představit, že by se nenapili. A z Edmontonu byli hráči Tampy dávno doma na Floridě, takže prostor nakazit se měl kdokoliv z nich včetně partnerek, které už měli po boku.

Další bod programu objímání polonahých hráčů nezachránil ani fór od Killorna, který trofej opečovával v bílých rukavicích. Šampioni se zkrátka celosvětovému problému vysmáli, nehledě na to, že šlo o lití známého piva značky Corona a vtípek.

Ruská letka z Tampy
Ruská letka z Tampy