Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nový objev tenisového hezouna Dimitrova: Kdo je jeho krásná milenka?

Autor: ris

Randil s tenisovou královnou Serenou Williamsovou (39), obšťastňoval její arcirivalku Marii Šarapovovou (33) a poslední čtyři roky mu zamilovaně šeptala do ouška slavná Nicole Scherzingerová (42). Jenže všechny vztahy bulharského tenisty Grigora Dimitrova (29) skončily fiaskem. Zalovil tedy v jiných vodách!

Na turnaji ve Vídni mu držela pěsti Lolita Osmanovová. Pětadvacetiletá fešanda s uhrančivýma očima. A taky dcera ruského oligarchy Eldara Osmanova, jenž své holčičce před třemi lety vystrojil pompézní veselku s miliardářským synkem Gasparem Avdoljanem.

Konala se v hollywoodském divadle »Dolby Theatre«, kde se tradičně předávají zlaté sošky Oscarů. Jen květiny tehdy stály v přepočtu cca 11 milionů korun. Mejdan údajně vyšel na 10 milionů dolarů (cca čtvrt miliardy korun). Novomanželům na něm zapěla i zázračná diva pop music Lady Gaga.

Jenže jejich lásku po roce odnesla voda a vztek. Otec Osmanovové si od nového švagra půjčil miliony eur, aby zachránil svůj holding. Rodinný byznys neskončil dobře. Osmanov peníze nikdy nevrátil a Avdoljan prý svého chlapce následně donutil k rozvodu…

Podnikatelka Lolita Osmanovová je dcerou ruského oligarchy Eldara Osmanova.
Podnikatelka Lolita Osmanovová je dcerou ruského oligarchy Eldara Osmanova.

A tak překrásná Lolita nelenila. Dobyla srdce Dona Juana tenisového zákulisí. Sama měla k raketě a míčku blízko. Tvrdý dril se jí ale zrovna nezamlouval. „Žádný profesionální sport vám nedělá radost, jestliže trénujete devět hodin denně a v týdnu máte jeden volný den. Upřímně; tenis jsem začala nenávidět,“ vykládala podle webu www.monitor.bg.

Přesto může být Grigor v klidu. Kdyby se pohledný pár jednou dočkal potomka, v kariéře mu nikdo bránit nebude. „Tenis mě naučil disciplíně, řádu, schopností vyhrávat i umět přijmout porážku. I když máte talent, bez práce ho nerozvinete a je konec. Já jsem přestala hrát kvůli častým zraněním, s nimiž jsem se jen těžko psychicky vyrovnávala,“ říká někdejší účastnice nejslavnějšího juniorského turnaje planety Orange Bowl.

Na kurtech v knížecím montecarloském tenisovém klubu se podle bulharských médií milovnice superrychlých sportovních vozů seznámila i se sympaťákem Dimitrovem.