Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenista Zverev odmítá obvinění z násilí. Kráska ale tasí trumfy: Sašo, mám důkazy!

Autor: ris

Je to marný, je to marný, je to marný. Z tohohle maléru se německý tenista ruského původu Alexander Zverev (23) jen tak nevyhákne. Jeho expartnerka Olga Šarypovová (23) mu zasazuje ránu za ranou.

Před několika dny barvitě líčila, kterak jí chlapík s andělskou tvářičkou dělal ze života peklo. Žárlivé scény, násilí, to podle ní byla u mileneckého páru rutina. „Jednou mě dusil polštářem tak, že jsem se bála o život,“ vzpomínala.

Zverev, s nímž v mezidobí otěhotněla modelka Brenda, všechny útoky důrazně odráží, a tak jeho vyhaslá láska tasí větší kalibry. Tvrdí, že pro to, co o Zverevovi tvrdí, má nezvratné důkazy.

„Vloni na Laver Cupu mě udeřil do obličeje. Křičel na mě, že jsem nic, že nemám peníze, že jsem troska. Já Sašu milovala. Věřila jsem, že to překonáme,“ prozradila Olga a ubezpečila. „Mám záběry z hotelových bezpečnostních kamer, schovala jsem si jeho výhružné zprávy a mám video z telefonu.“

Zverev si mezitím pinká na Masters v romantické Paříži. Ve středu hladce smetl Srba Kecmanoviče, pak ale čelil nepříjemných dotazů, které se tenisu netýkaly. „Všechno už jsem napsal na Instagramu. Teď nemůžu říct nic víc. Jsem tady kvůli tenisu,“ konstatoval. „Vztah s Olgou skončil dávno. Její obvinění nejsou pravdivá a víc k tomu nemám co dodat,“ ujistil.     

Olga Šarypovová patřila mezi největší talenty světového tenisu
Olga Šarypovová patřila mezi největší talenty světového tenisu