Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Okamžiky hrůzy! Dcera Gianinna nevydržela pitvu Maradony (†60)

Autor: ptr

Božský Diego Maradona (†60) už odpočívá na věčnosti, ale rodina se stále vzpamtovává z děsivých okamžiků. Náhlá smrt na srdeční selhání šokovala celý svět. Ovšem nejhorší chvíle si zažila dcera Gianinna, která se zúčastnila pitvy.

Bývalá manželka Claudia Villafañeová byla jednou z prvních osob, které dorazily na místo úmrtí. Posléze dorazily i obě dcery. Přestože si nejdříve pitvu jasně nepřály, tak se úředníkům podařilo přesvědčit je o správnosti tohoto kroku.

Rodina legendárního fotbalisty se snažila této nepříjemné povinnosti vyhnout jak se dalo, ale nakonec dala souhlas. Aby však nedošlo k jakýmkoliv pochybnostem a nenastaly žádné komplikace, tak se uvolila k účasti na tomto aktu dcera Gianinna, uvedl web mdzol.com.

Mladší z obou dcer se odhodlala k skutečně odvážnému počinu. „Provedla něco nesmírně obtížného, co ukazuje její lásku k otci, odvahu a nouzovou situaci, kterou prožívaly,“ nechal se slyšet novinář Ignacio González Prieto. „Stála přímo vedle soudních lékařů a viděla veškeré úkony, které forenzní policie provedla. Všechny zkoušky. Jediné, kdy už nemohla dál, byl nejsložitější úkon nutný k vystavení úmrtního listu,“ dodal.

Další informací, která vyplula na světlo světa, je zjištění s kým božský Diego hovořil naposledy. Tou osobou byl jeho synovec. Ten se s ním chtěl spojit i další den, ale odpovědi se již nedočkal…

Diego Maradona se svými dcerami
Diego Maradona se svými dcerami