Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Funebrák zneuctil Maradonu (†60)! Šokující foto nad rakví legendy a okamžitý trest!

Autor: ama

Nad tím, co dokážou lidé udělat pro potěchu a pobavení svých kamarádů, zůstává leckdy rozum stát. Gesto, které udělal zaměstnanec argentinské pohřební služby, je odporné. Nechal se totiž u rakve se zesnulým Diegem Maradonou (†60) vyfotit. A to dokonce s palcem nahoru…

Zatímco lidé z celého světa a zejména miliony Argentinců pláčou nad smrtí uctívané fotbalové legendy, klaní se jí, jistý funebrák Diego Molina neodolal touze po mimořádné fotografii a zvěčnil se v situaci, ve které se to přinejmenším nesluší. Příšerné! Hnusné!

A co víc, stejné „privilegium“ umožnil také minimálně dalším dvěma lidem. Logicky tak okamžitě vyvolal ohromné pobouření. „Chci vidět toho tlusťocha, co udělal tu fotku, mrtvého. Chci ho mrtvého. Mrtvého!“ napsal jeden z fanoušků Maradony.

Božský Diego zemřel na selhání srdce během středy, v rodné zemi byl okamžitě vyhlášen třídenní státní smutek, ani to ale některým jeho krajanům nezabránilo ukojit prazvláštní choutky. Naprosto logický je proto Molinův vyhazov z práce, na který ani dlouho čekat nemusel.

Co však měl znamenat zvednutý palec na fotce, to raději nedomýšlet...

Fotbal pláče, legendární Diego Maradona zemřel krátce po 60. narozeninách
Video se připravuje ...

To, co udělal zaměstnanec pohřební služby u rakve Diega Maradony (†60) bylo odporné.
To, co udělal zaměstnanec pohřební služby u rakve Diega Maradony (†60) bylo odporné.