Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tenisová hvězda Plíšková ukázala nohy i dárky: Teď už nemůžu couvnout!

Autor: om, čtk

Sponzoři jí cpou auta horem dolem, tu a tam nějaký bourák vypinká na turnaji, přesto tenistka Karolína Plíšková (28) stále nemá řidičák!

„Teď už asi opravdu nemám kam couvnout,“ smála se nad vánočními dárky – příručkami od Mototechny, které ji směrují k tomu, aby si konečně dodělala autoškolu. Snad nebude jako její dvojče Kristýna, která právě s couváním má špatné zkušenosti! „Já sice řidičák na rozdíl od ségry mám, ale s mým řízením to není slavné. Děsí mě parkování. Sice mi tam při couvání všechno pípá, ale stejně dokážu leccos zbourat,“ přiznalo starší dvojče.

Vzhledem k o něco pozdějšímu startu sezony prožila letos Karolína klidnější Vánoce. Po návratu z tréninkového kempu strávila týden s rodinou. „Stihla jsem objet babičky, dědečky, rodiče, Míšovu rodinu, takže to bylo prima a klidový,“ pochvalovala si.

Nikomu z blízkých nevadilo, že před setkáním s ní museli podstoupit test na covid-19. „Pár členů rodiny mělo rýmičku a nevěděli jsme, jestli to je covid, a nehodilo se, abych onemocněla,“ svěřila se česká tenisová jednička. „Třeba, když jsme jeli k taťkovi, tak já čekala v autě, Míša (manžel Michal Hrdlička ) mu udělal test a pak mi napsal, že je negativní. A mohli jsem se spolu v poho bavit,“ přiblížila, jak probíhali vánoční návštěvy.

Karolína Plíšková si letos užila klidnější Vánoce.
Karolína Plíšková si letos užila klidnější Vánoce.