Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ach ta úzká pata! Hašek po podpisu v Německu dostal nálož od fanoušků!

Autor: ama

Kauza Martin Hašek mladší vs. Sparta ještě není zdaleka u konce a teprve se bude finálně řešit, kolik peněz fotbalista bývalému klubu za porušení smlouvy zaplatí. Rušno ovšem je ihned poté, co hráč získal nové angažmá.

Když totiž německý druholigový tým FC Würzburger Kickers oznámil novinu, že jeho kádr pro záchranu v soutěži doplnil právě univerzální český záložník, strhla se vlna reakcí s IP adresami v jeho domovině. Fandové Sparty dodnes nevstřebali okolnosti, za jakých v jejích očích z klubu zmizel, avšak přidali se i další.

Někteří to vzali s velkým humorem. Třeba známý glosátor ze sociálních sítí vystupňující pod jménem Neobjektivní novinář. „Würzburger už na Twitteru oficiálně představil Martina Haška jako novou posilu. Jelikož německy umím, napsal jsem jim, ať Němčouři vědí, do čeho jdou...“ postoval na Instagram a přidal fotku se svou reakcí: „Achtung, er hat úzké Haxen!“

Tu vtipnou větu si přeloží i ten, kdo se základy němčiny nikdy neučil. Dokonalé, téměř sedm stovek srdíček je důkazem. Mimochodem mnohonásobně více než samotné představení posily.

Jiní už si podobný nadhled neuchovali. A ať už v češtině nebo němčině Haškovi naložili co proto. Nechybí třeba fotka mužského pohlavního orgánu. Kopačky, které také byly předmětem sváru se Spartou kvůli jejich široké patě, také hrají velkou roli.

To pro mladého fotbalistu, který ve středu večer zažil premiéru v novém dresu, není úplně růžový start angažmá, ať už jeho spor s pražským klubem nakonec dopadne jakkoliv.