Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skromná hvězda? Bývávalo. Slavná tenistka si užívá přepychu za miliony!

Autor: ris

Pamatujete? Když v »hysterickém« finále US Open 2018 senzačně porazila nedotknutelnou hvězdu Serenu Williamsovou, kuňkala pak nová šampionka Noami Ósakaová (23) jako vyplašené dítě, které vedete poprvé do školky. „Promiň, Sereno, že jsem vyhrála,“ kuňkala do mikrofonu. „Oslavy? Spánek. Maximálně si zahraju videohry. Nejsem sociální typ,“ vykládala.

Svět jí ležel u nohou. Mladá, talentovaná, sympatická a hlavně skromná, jenže… Dnes, 850 dnů od jejího prvního velkého triumfu, se její nátura změnila k nepoznání. Ve světě velkých a bohatých se rychle otrkala. Z cudné introvertky je ctižádostivá slečinka, co ráda dává na obdiv báječný a luxusní svět kolem sebe.

Příklad? Její nedávná zdravice ze soukromého aeroplánu, v němž v japonštině popřála krásné svátky. Vedle ní se u toho mračil její drsný chlapec – rapper Cordae. „Další bohatá celebrita, jež dává najevo svoje bohatství, o němž se jejím fanouškům může jenom zdát,“ napsal jí jeden ze sledujících na Instagramu. Anebo: „Pane jo, privátní tryskáč. Vsadím se, že to je super pro životní prostředí.“

Dnes už Ósakaová platí za velkou nástupkyni bohyně Sereny. Výkony, bohatstvím i chováním. Třeba směrem k novinářům, kterým ráda rozladěně i stroze odsekává. Peníze s jejím sebevědomím udělaly dvojité salto. Aby ne, vždyť předloni se stala vůbec nejbohatší sportovkyní planety, když si za rok vydělala v přepočtu bezmála 940 milionů korun.

Luxus, to je teď její život! Domov za 148 milionů korun, který v Beverly Hills odkoupila od zpěváka Nicka Jonase, budiž důkazem. Noami se jím ráda chlubí. Tak račte vstoupit!

Luxusní panství Noami Ósakaové
Luxusní panství Noami Ósakaové