Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexuální zpověď fotbalového reprezentanta: Poprvé ve třinácti, švédská trojka...

Autor: ama

Clubhouse! Nová aplikace na pokec v době omezení vinou pandemie koronaviru se těší velké oblibě nejen u nás. A leckdy přinese moc zajímavá vyznání. Bývalý německý fotbalový reprezentant Max Kruse (32) se tam rozpovídal o sexu a hře na hraně zákona.

Upřímnou zpověď si hráč Unionu Berlín připravil ve skupině, kde ženy hovořily o zkušenostech a touhách. On neodolal a svěřil se také. „Jí bylo šestnáct, mně třináct,“ začal ke svému poprvé. „Nejprve jsme byli na procházce a pak se to stalo. Měl jsem u sebe sice kondom, ale popravdě jsme nevěděli, jak na to,“ smál se útočník. Že se jeho nezapomenutelná partnerka dopustila trestné činnosti, to mu v tu chvíli určitě nevadilo.

A to nebylo během mnohahodinové diskuze, která Kruseho náramně pobavila a kterou zaznamenali bz-berlin.de, vše.

Max Kruse z Unionu Berlín překvapil sexuální zpovědí.
Max Kruse z Unionu Berlín překvapil sexuální zpovědí.

Jeden z účastníků se ptal ostatních na zkušenosti s »trojkou« a fotbalista nelenil a položil doplňující dotaz: „Lepší se dvěma muži, nebo s druhou ženou?“ Poté, co řečnící kolega odpověděl, že by v posteli rád uvítal i druhou osobu opačného pohlaví, dostal rychlou odpověď. „Dobré rozhodnutí!“

Debata se konala dlouho do noci a Kruse si jejím prostřednictvím zpestřil čas, kdy nemůže hrát fotbal. Od konce minulého roku je totiž zraněný.