Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miliardář zpěvačky Jennifer Lopezové zlobí: Legenda flirtuje s mladší!

Autor: ama, ris

Když ke konci ledna uváděli do úřadu nového amerického prezidenta Joea Bidena, zapěla tam i popové diva Jennifer Lopezová (51). U schodů Kapitolu se při pohledu na ni čepýřil její hrdý partner, baseballista Alex Rodriguez (45).

Teď už ho podle zámořských novinářů berou jiné výhledy. Svalovec se totiž na Instagramu jaksi zahleděl do roztomilé blondýnky Madison LeCroyové (30). S modelkou měl prý dokonce flirtovat přes FaceTime, což vytroubila do světa hvězda pořadu Southern Charm Danni Bairdová v jednom z podcastů.

„Neznám ji,“ trvá na svém A-Rod, který předloni požádal hvězdu »JLo« o ruku s prstenem za 23 milionů korun v ruce. „Opravdu ji nezná,“ potvrdil zdroj blízký někdejší hvězdě MLB. „Znamená to, že někde olajkoval fotku nebo dvě, že s ní něco má? Myslím si, že ne. Určitě s ní nic nemá,“ dodal přesvědčivě.

Krásným ženám se Rodriguez, jenž jen sportem vydělal přes sedm miliard korun, každopádně nikdy nevyhýbal. Naopak. Ještě předtím, než dal své srdce Lopezové, užil si románky s ženami, o nichž 99,9 procentům pánské populace může jen snít; zpěvačkou Madonnou či herečkami Cameron Diazovou a Kate Hudsonovou.

Baseballová legenda Alex Rodriguez
Baseballová legenda Alex Rodriguez