Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pár miliardářů: Baseballista Rodriguez rozplakal svou zpěvačku. Slzy jako hrachy!

Autor: ris

Nad jejich vztahem se v posledních dnech vytvořily černé obláčky, a tak není divu že baseballový miliardář Alex Rodriguez (45) dělal na Valentýna všechno proto, aby svoji milovanou zpěvačku Jennifer Lopezovou (51) potěšil. Povedlo se mu to náramně!

Když kráska na svátek všech zamilovaných vešla do obýváku jejich haciendy, nemohla se na ten úžasný puget růží ve tvaru srdce vynadívat. A aby slavný A-Rod zážitek umocnil dvojnásob, jako podkres zněly z reproduktorů tóny slavné skladby My Funny Valentine v podání charismatického Franka Sinatry .

„Panebože, to je prostě úžasné,“ dojímala se zpěvačka a po tvářích se jí kutálely slzy jako hrachy. „Únor je náš speciální měsíc. Poprvé jsme se setkali 1. února, poprvé jsme šli na rande o dva dny později a od té doby nebylo dne, kdy bychom spolu nebyli či nemluvili. Od té doby se stále směju,“ psala.

A nakonec doplnila láskyplné vyznání: „Miluji tvůj humor, jak se pokaždé snažíš, aby každá místnost, do které vstoupíš, byla radostnější. Miluju tě a všechno, co pro nás děláš.“

Jennifer Lopez s přítelem Alexem Rodriguezem.
Jennifer Lopez s přítelem Alexem Rodriguezem.