Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Patolog exmilenky (†25) hvězdného Boatenga promluvil: Jak zemřela modelka?

Autor: ris

Už to budou tři týdny, co v berlínském bytě našli jen pár dnů po jejím dramatickém rozchodu s fotbalovou superstar Jéromem Boatengem (32) mrtvou Kasii Lenhardtovou (†25). Co se stalo? Je za její smrtí někdo třetí? Na všechny otázky odpověděla nařízená pitva.

Polská modelka se se stoperem Bayernu neoddělili v dobrém. On ji osočoval s výhružek a vydírání, ona jeho z nevěry a následných záletů. Také proto se v Německu hojně spekulovalo o tom, zdali za její smrtí není někdo třetí.

„Není!“ vyloučila cizí zavinění berlínská prokuratura s tím, že pro ni případ skončil. Mnohem konkrétnější byl patolog z tamního Ústavu soudního lékařství, který měl zesnulou na stole a chtěl dát utrum veškerým pochybnostem nedůvěřivé veřejnosti!

„Zabita nebyla,“ prohlásil na Instagramu Michael Tsokos. „Vyšetření jsem samozřejmě neprováděl sám. Byli u toho zaměstnanci berlínského oddělení soudního lékařství i zástupci Státní kriminální policie,“ popsal lékař, jehož někteří po zveřejnění zprávy obvinili z korupce.

Takové škarohlídy označil za poměrně ubohé s tím, že jej taková slova hluboce zasáhla. „Posmrtné vyšetření Kasie proběhlo nezávisle, absolutně svědomitě a jeho výsledky byly předány prokurátorovi zcela transparentním způsobem,“ ujistil.

„Smrt milovaného člověka je pro rodinu nesmírně bolestná, ale spekulace a laciné konverzace jsou ještě horší. Moje rada je: Zesnulé nechte odpočívat,“ dodal uznávaný profesor, který se forenzním vědám věnuje pětadvacet let, z toho dvacet je profesorem.

Krásnou modelku Kasii Lenhardtovou, poslední partnerku hvězdy Bayernu Mnichov Jerome Boatenga, našli mrtvou
Krásnou modelku Kasii Lenhardtovou, poslední partnerku hvězdy Bayernu Mnichov Jerome Boatenga, našli mrtvou