Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Olympionik Helcelet s manželkou Denisou jsou podruhé rodiči: Štafeta je kompletní!

Autor: ptr

Sportovně založená rodina se dočkala druhého potomka. Adam Sebastian Helcelet (29) a jeho žena, bývalá atletka, Denisa přivítali na svět dceru. Šťastná maminka se o radostnou novinu podělila s fanoušky prostřednictvím Instagramu. Dcerka dostala jméno Anastasie.

„Máma dvou dcer,“ napsala pyšně Helceletová k fotce s malou Anastasii. „Včera 14.9. se k rodině Helceletů přidal nejmladší člen smečky, Anastasie,“ doplnila. Holčičku přivedla na svět v porodnici u  Apolináře.

Když oznamovali v březnu těhotenství, tak úspěšný vícebojař připsal vzkaz: „My tu štafetu dohromady dáme!“ A nyní už tomuto předsevzetí dostáli. Rodinka už disponuje jedním členem pro každý úsek.

Radost je o to větší, že si manželé prošli těžkou zkouškou. Už jednou doufali, že rodinu rozšíří, ale Denisa o své dítě přišla. „Těšila jsem se, že se rozrosteme a bude nás o jednoho více, ale bohužel příroda to chtěla jinak,“ svěřila se v minulosti bývalá překážkářka. Tentokrát už naštěstí vše proběhlo bez problémů a rodina se vysněného druhého potomka dočkala.

Na malou sestřičku se jistě těšila i malá dcerka Evelin, která před více než třemi roky udělala rodičům stejnou radost poprvé. Zda už je zamilovaný páreček úspěšných atletů spokojen s velikostí rodiny, nebo zapracuje na obsazení štafety jen z potomků, to se dozvíme až časem.

Helceletovi očekávají narození potomka v září.
Helceletovi očekávají narození potomka v září.