Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Na fotky má zákaz! Proč už Šustr na MS nebude zveřejňovat, co pořídil?

Autor: pet

Své sociální sítě pravidelně zásoboval netradičními fotografiemi ze zákulisí hokejové reprezentace v černobílém podání. Tu bek Andrej Šustr (30) vyfotil pojídání pizzy k večeři, tam spoluhráče bez místa nebo pohodu na pokoji. S tím je ale konec.

„Focení je odreagování, budu se tomu možná věnovat, ale fotky už přidávat nebudu. Nepřipadá mi to vhodné vůči reprezentaci,“ sdělil Šustr. „Jako na každém velkém turnaji jsme obdrželi manuál od organizátorů, týká se i hráčů. Je tam i pravidlo, že pokud tam bude další osoba, musíte mít její souhlas. Když půjde o obrázek z kabiny či autobusu, musí to posvětit zástupce týmu. Andrej si řekl, že bude lepší s tím počkat třeba po skončení mistrovství,“ doplnil ho mluvčí týmu Zdeněk Zikmund.

Je to škoda, Šustr má talent a jeho snímky baví. „Klukům se focení líbí, slíbil jsem jim, že po mistrovství jim rád nějaké obrázky vytisknu a pošlu. Chtěl jsem se naučit fotit černobíle, obrázky jsou jednoduché, barvy totiž bývají zavádějící. Člověk vidí opravdové věci a strukturu,“ vysvětlil obránce.

Pupendo v kabině
Pupendo v kabině

Pešánovy přednosti: Hráči jedou na MS raději, je jedním z nich. Straka se Špačkem budou krotit
Video se připravuje ...