Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenisová hvězda uprchla z Paříže. Ukrývá se v luxusním hnízdečku za 147 milionů!

Autor: ptr, ris

Oškliví organizátoři French Open po ní chtěli, aby si plnila profesionální povinnosti, a tak se tenisová hvězda Noami Ósakaová sebrala a vyměnila antukou zaprášený areál Rolanda Garrose za svoje přepychové hnízdečko v Beverly Hills. Podívejte se, v jakém luxusu tráví během druhého grandslamu sezony čas.

Takhle… Její názory nejsou zrovna světoborné, ale vkus jí rozhodně nechybí. Vyvoněné jednopodlažní hnízdečko lásky, v němž hospodaří s milovaným rapperem Cordaem Amarim Dunstonem, má prostě styl. Však také stálo v přepočtu 147 milionů kaček.

Dům zabudovaný do malebné přírody nechal před devíti lety kompletně zrenovovat majitel tamních nočních klubů Jason Lev. Společně s prvotřídními architekty vtisknul budově tvář. Obydlí vypadá vizuálně dramatické s čistými liniemi. Exteriér je obložen betonem s dřevěnými akcenty a řadou oken. I vnitřní prostor se tak pyšní mimořádnou světelností s nezaměnitelnými výhledy.

Podlaha je takřka výhradně z bílého dubu. Tvoří dokonalý kontrast k černému krbu v jídelně resp. obývacím pokoji, jehož dominantou jsou velké posuvné skleněné dveře. Tou pravou pastvou pro oči je ale bazén zapuštěný do země obklopen pravým anglickým trávníkem.

Na něm se teď může Ósakaová opalovat místo toho, aby ve Francii bojovala o svůj pátý grandslamový grál.

Naomi Ósakaová má v Beverly Hills luxusní vilu.
Naomi Ósakaová má v Beverly Hills luxusní vilu.