Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sakkariová po prohraném semifinále: Nemohla jsem hrát, padala mi sukně!

Autor: sm

Řecký tenista Stefanos Tsitsipas nedávno sklidil ze strany svého protihráče pořádnou kritiku poté, že během utkání nezdravě často navštěvuje toaletu. Byl dokonce obviněn z toho, že jde o taktiku, jak soupeře vykolejit. V útrobách stadionu ale během finále US Open zmizela také jeho krajanka Maria Sakkariová (26). Ta k tomu ale měla mnohem kurióznější důvod.

Řecká tenistka odběhla do šaten krátce po začátku utkání. V mžiku oka ale byla zpět. Na tiskové konferenci potom novinářům řekla, v čem byl problém.

„Vzala jsem si špatnou sukni. Tahle byla o číslo větší. Nemohla jsem hrát, protože mi padala,“ vysvětlila s úsměvem. Možná i Sakkariové se vybavila kritika, které Tsitsipas nedávno čelil. Pobaveně pak vzápětí dodala: „Ale byla jsem docela rychlá, ne?“

Jinak ale Maria Sakkariová mnoho důvodu k vtípkům neměla. Před zápasem od sebe čekala víc.

„Nevyvíjelo se to pro mě dobře. Nebyla jsem to na kurtu úplně já. Neuhrála jsem dost míčů a nabídla soupeřce mnoho šancí. Poradila si s mou hrou dobře. Patří ji moje uznání,“ ohlédla se za prohraným semifinále.

„Vrátím se domů a budu tvrdě makat,“ zhodnotila následující plány rodačka z Athén. Ačkoliv je podle svých slov zlomená, věří, že postupu do grandslamového finále se brzy dočká.

Řecká tenistka si na utkání vzala špatnou sukni. Musela kvůli tomu po začátku zápasu vyrazit do šatny...
Řecká tenistka si na utkání vzala špatnou sukni. Musela kvůli tomu po začátku zápasu vyrazit do šatny...