Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Atlet Lukáš Hodboď: Srdcervoucí gesto pro zesnulého bráchu (†19)

Autor: sm

Byl mladý, talentovaný a přesto si vzal život. Atlet Ondřej Hodboď (†19) spáchal sebevraždu při návštěvě u svých přátel. Jeho bratr Lukáš pro něj v den výročí tragédie připravil dojemnou vzpomínku.

Život Ondřeje působil na první pohled idylicky. Dařilo se mu v osobním životě, i na trati, po které se jako atlet proháněl. Lidé ze sportovního prostředí mu věštili blyštivou budoucnost, která nakonec nedostala šanci přijít v tak velkém měřítku, jak byla předpovídána. Přesně před rokem si vzal Ondřej život, když podle všeho na návštěvě u přátel skočil z okna.

Jeho okolí bylo v šoku. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se Ondra ve svém životě tolik trápil. Vnítřní boj ale nejspíš skutečně sváděl. Chmury, které ho v tu dobu trápily, byly nakonec silnější než on.

Ondřejův bratr Lukáš si spolu s rodiči připomněl rok od smutné události.
Ondřejův bratr Lukáš si spolu s rodiči připomněl rok od smutné události.

„Byl to skvělý, pohodový a usměvavý kluk. V kolektivu byl oblíbený, nikdy si na nic nestěžoval. Měl úžasnou holku, se kterou měl super vztah. Všichni ho podporovali,“ řekl tehdy webu Expres Ondřejův bratr Lukáš (25). Právě on nyní sdílel dojemnou vzpomínku na bratra, od jehož sebevraždy v pátek uplynul na den přesně rok. Svého bratra nejprve připomněl svým loňským bolestným statusem, a poté videem, na kterém společně s nejbližšími vypustil k nebi balónky ve tvaru srdce, přičemž na jednom z nich byl také text: "Pro tebe, Ondro".

Lukáš Hodboď spřipravil pro bratra v den výročí jeho smrti dojemnou pietu
Video se připravuje ...