Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V Británii dochází pohonné hmoty: Takhle to pocítil Souček!

Autor: ptr

Velkou Británii postihl obrovský problém. Nedostatek řidičů nákladních aut, způsobil obrovskou krizi v dodavatelských řetězcích. Důsledkem jsou velké výpadky v dodávkách. Palčivým problémem jsou především pohonné hmoty a potraviny pro supermarkety. Šílené fronty před čerpacími stanicemi pocítil na vlastní kůži i kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Souček (26).

Důkaz neuvěřitelných front před benzínkami poskytl svým fanouškům skrz sociální sítě. Bláznivá situace po celé Velké Británii způsobila panické nakupování. Všude se tak táhnou fronty desítek aut, které touží po plné nádrži. Mnoho stanic je již ale vyčerpáno a byly nuceny zavřít, nebo jsou na nich nápisy, že pohonné hmoty nejsou k dispozici, napsala agentura Reuters.

Souček zatím situaci bere s nadhledem a k dlouhé frontě přidal vysmátého emotikona a hodinky. Čas ztracený v nekonečných frontách mu už nikdo nevrátí. Zároveň se ale pochlubil i fotkou, že se nakonec dočkal a odvezl si plnou nádrž vzácného paliva. „Jaký pocit??!!“ napsal k fotce ukazatele stavu nádrže a přidal dalšího vysmátého smajlíka a zelenou fajfku za splněný cíl.

Britská vláda se snaží na problému intenzivně pracovat, ale řešení krize je zatím hudbou budoucnosti. »Suk« tak musí doufat, že do příští návštěvy se situace pohne k lepšímu.

Krize s nedostatkem pohonných hmot zasáhla i Tomáše Součka.
Krize s nedostatkem pohonných hmot zasáhla i Tomáše Součka.

Vlastimil Petržela o Součkovi: Samá ruka samá noha. Je to moje srdcovka
Video se připravuje ...