Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Dominik Hašek (56) potřetí tátou: Překvapení u porodu!

Autor: as

Tohle bylo větší překvápko, než když v Naganu vykouzlil Česku olympijské zlato! Hokejový bůh Dominik Hašek (56) je od čtvrtka trojnásobným tátou, má syna Honzíka. Jenže se připravoval na dcerku!

Nechtěl si to nechat říci. „Ať je to překvapení,“ povídal legendární brankář, když se jeho partnerka Lenka (36) na ultrazvuku dozvěděla pohlaví jejich budoucího miminka.

Předevčírem se pro oba přiblížil den D. „Byl jsem si ve středu dopoledne zahrát s klukama hokej a dostal sms, ať jedu domů. Lenku jsem dovezl kolem poledne do nemocnice a pak jsem se za ní vrátil až k porodu,“ popisoval Dominátor Blesku rodičovské dobrodružství.

A včera, dvě hodiny po půlnoci, se mu narodil syn Jan! „Přitom já si celou dobu říkal, že to bude holčička! Proč? Nevím, tak nějak jsem byl na to nastavenej. O to větší překvápko to bylo,“ smál se. „Ale je to samozřejmě úplně jedno,“ dodal jedním dechem.

Hašek si oživuje vzpomínky na dobu, kdy byl superhvězdou a nejlepším hokejovým brankářem světa. Potomka se totiž dočkal více než čtvrtstoletí poté, co si to »zkusil« naposledy. V Buffalu zrovna mířil za druhou Vezina Trophy v řadě udělovanou nejlepšímu gólmanovi NHL, když mu manželka Alena (56) po synovi Michaelovi (31) porodila dceru Dominiku (26). Se svojí chotí už je téměř dekádu rozvedený.

Krásná dcera hokejového brankáře Haška zpět v Česku! Dominika je nezadaná a hledá práci
Video se připravuje ...

Dominátor s partnerkou Lenkou.
Dominátor s partnerkou Lenkou.