Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Výročí narozenin zesnulého Buchtely (†20): Takhle na něj vzpomínají přítelkyně a maminka

Autor: sm

Úmrtí mladého hokejisty Ondřeje Buchtely (†20), který bojoval s rakovinou srdce, otřáslo minulý rok sportovním světem. Právě dnes by hokejový obránce oslavil 22. narozeniny.

Narozeniny hokejisty, který hrával například za Chomutov, ale také nastupoval v mládežnické reprezentaci, připomněli na sociálních sítích jeho blízcí. Maminka Eva Buchtelová sdílela synovu fotku s popiskem: „Nádherný úsměv." 

Zároveň přidala video, na kterém Ondřej v dobré náladě tancuje v šatně, patrně po jednom ze svých zápasů.

Na partnera, kterému stála po boku v nejtěžších chvílích a neopustila do až do úplného konce, nezapomněla ani jeho přítelkyně Anička. Ta sice po Ondrově smrti našla novou lásku, ale na Buchtelu nezapomněla a stále jej má ve svém srdci. 

Na svůj instagramový profil přidala video z dřívější oslavy narozenin. Na černobílých záběrech je Ondřej s celou rodinou a malým Alexem, Aniččiným synem, který roztomile tleská, když oslavenec sfoukne svíčky. K videu přidala nápis „Krásné narozeniny“ a bílá srdíčka a holubice.

Buchtelova maminka Eva nedávno vydala knihu s názvem Zemři a povstaň, ve kterém popisuje příběh svého syna popisuje. Sama ke svému dílu řekla, že je o „obyčejném klukovi s neobyčejným příběhem, který měl rád hokej. Dotýká se tématiky smrti a přijetí smrti.“

Ondřej Buchtela by dnes oslavil 22. narozeniny. Osudnou se mu však stala rakovina srdce, které bohužel minulý rok podlehl.
Ondřej Buchtela by dnes oslavil 22. narozeniny. Osudnou se mu však stala rakovina srdce, které bohužel minulý rok podlehl.