Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Partnerka Linda zapěla ódu na trenéra Slavie Trpišovského: Je to pan Božský!

Autor: nem

„Linda a Linda a Linda nejradši marmeládu ze všech jídel má,“ pěje Ivan Mládek. Tahle Linda možná také, ale určitě tuze miluje šéftrenéra sešívaných Jindřicha Trpišovského (45).

Jeho půvabná partnerka Linda se rozpovídala ve slávistickém magazínu Halftime. Pánové, kdyby ta vaše o vás také tak hovořila, dmula by se vám hruď pýchou…

Seznámili se, jak jinak, u fotbalového hřiště a byla to láska jako trám na první dobrou. „Od první chvíle na mě působil sympaticky, mužně a jeho krásné modré oči nebylo možné přehlédnout. Zaujalo mě, jaký rozhled měl o všech tématech, která vás jen napadla. Byl velice vtipný, příjemný a taky velmi upovídaný. Prostě pan Božský,“ vzpomíná paní Linda.

A když to tvrdí starostka obce ve Středočeském kraji, tak jí tu ódu na Jindřicha věřte! I to, že zatímco do Edenu pěchuje mistrovské tituly, první dámě svého srdce nosí pugety. „Doma je Jindra v pohodě, bezkonfliktní a zároveň strašně nepředvídatelný. Stává se, že se otočím a on stojí s květinou mezi dveřmi,“ říká Linda.

„Snaží se hlavně synovi vynahradit dny, které s ním nemohl strávit. Takže, když je čas, chodí s ním na výlety, na kola, do kina, na motorky. Možná se to na první pohled nezdá, ale taky umí být velice společenský. Chodíme na večeře a na procházky,“ uzavírá svoji chválu maminka synka Nicolase.

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský s partnerkou Lindou
Trenér Slavie Jindřich Trpišovský s partnerkou Lindou