Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Saláková po manželově skandálu otevřeně: Proč Saša skončil ve Spartě!

Autor: sm

Už nebudu mlčet! Manželka brankáře Alexandra Saláka Míša se rozhodla poprvé od exkuzivního rozhovoru pro Blesk promluvit o důvodech, které jejího muže vedly k rozhodnutí změnit dres, zabalit kufry a přestěhovat se i s rodinou do Švédska.

Míša Saláková se k okolnostem odchodu svého muže ze Sparty, kterému předcházela týmová návštěva pražského bordelu, několik dní nevyjadřovala. Zjevně nechtěla nikterak ohrozit mužův hladký přestup. "Týden jsem nic nepsala. Nesměla jsem. Teď, když už můžu, dodala bych jen pár vět. Po našem rozhovoru se vyjadřoval každý, kdo dostal slovo. Kromě nás,“ posteskla si gólmanova manželka.

„Špína, která byla jasně namířena na naše osoby s cílem poškodit Sašu, poškodit mě, nám ublížila. Proto mlčet nebylo tou správnou cestou. Rodina je nejvíc, nikdy nebude nic víc, a pokud stojí za to si něco chránit, tak je to ona,“ vysvětlila Míša, proč s manželem poskytli Blesku rozhovor.

Zvěsti o tom, že Salák v dresu Sparty končí, kolovaly již dlouho. Teprve dnes ale bylo oficiálně  potvrzeno, že brzy bude nastupovat za švédský klub Djurgården. Nejen fanouškům Sparty asi vrtalo hlavou, proč se Salák rozhodl odejít do klubu, který sice hraje švédskou nejvyšší soutěž, ale samotný tým se nachází na chvostu tabulky.

Hokejový brankář Salák o návštěvě bordelu a vyjádření manželky z Dubaje
Video se připravuje ...

„Můj muž se zcela svobodně rozhodl, že požádá o ukončení smlouvy a skončí se svou hokejovou kariérou tady v Čechách. Kvůli sportovní stránce, ne kvůli mně, ne kvůli dětem," popsala manželovy důvody Saláková, která se ale v rozhovoru pro Blesk netajila tím, že o jeho odchod do zahraničí velmi stála.

Celou událost znovu popsala ze svého pohledu a popřela, že by o divoké pánské jízdě informovala partnerky Salákových spoluhráčů. "Žádný skandál, senzace neproběhla. Vyzvedla jsem Sašu na smluveném místě. Věděla jsem, kam jde, jak dlouho tam bude. Klub znám. Se Sašou jsem tam v minulosti už byla. Nikdo se na ulici nehádal, nikomu jsem nepsala,“ uvedla.

Alexander Salák v dresu Sparty? Teď už minulost.
Alexander Salák v dresu Sparty? Teď už minulost.

Témata:  blesksportČeskoŠvédskoSparta