Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řádění »fanoušků« v Edenu: Takhle dopadly záchody po derby!

Autor: sm

Fanoušci Sparty na nedělní derby se Slavií nebudou po prohře 2:0 rozhodně vzpomínat v dobrém. Stejně na tom bohužel budou i údržbáři stadionu v Edenu, kde po vyhraném utkání museli namísto oslav řešit jiný problém: Letenští totálně zpustošili tamní záchody!

Sparťanští fanoušci dostali v průběhu utkání do srdce rovnou dvě rány. Poprvé gólem Lingra, podruhé když se v nastavení trefil Schranz. Na návštěvu Letenských ale budou slávisté dlouho vzpomínat. Předtím, než se po prohraném duelu odebrali zpátky domů, totiž frustrovaní fanoušci Sparty zdemolovali v Edenu toalety, ze kterých toho moc nezůstalo.

Fotka poničených záchodů se dostala na sociální sítě, kde fotbalovým fanouškům vyrazila dech. Divoko tak bylo i v komentářích. Někteří připomněli že podobně přízemního chování se v minulosti dopustili i slávisté. „Nicméně čtyřikrát podpálit h*jzly na Letné, to už je v pořádku,“ naštval se jeden z komentujících, na což jedna ze slávistek reagovala "neprůstřelným" argumentem: „Ale neroz***ali jsme vám celý h*jzly!“ Oba tábory si tak zjevně nemají co vyčítat.

Derby mezi Slavií a Spartou mělo dohru. Slavisté po utkání objevili zpustošené záchody
Derby mezi Slavií a Spartou mělo dohru. Slavisté po utkání objevili zpustošené záchody

Témata:  blesksportLetnáSpartatoaleta