Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tvrdík bojuje s rakovinou: Kdo teď vládne v Edenu? Přítel popsal možnou příčinu

Autor: nem

Zákeřná choroba se neptá, jestli je člověk pán, nebo kmán. Bere to šmahem. K mučivým obavám rodiny, přátel a červenobílé obce si tentokrát vybrala šéfa Slavie Jaroslava Tvrdíka (53).

„Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík je po onkologickém operačním zákroku. Čeká ho zhruba čtyřměsíční pauza v pracovním procesu,“ oznámil vršovický oddíl. „Přesnou diagnózu vám neřeknu. Jarda byl dlouhodobě ve stresu nejen ze Slavie, ale i z politiky. Bohužel se to někde projevilo,“ pověděl Blesku jeden z dobrých Tvrdíkových známých. 

Rčení: „Slavia je Tvrdík a Tvrdík je Slavia,“ přestalo na čas platit. Kdo tedy po jeho ulehnutí na pooperační nemocniční lůžko nyní vládne Edenu?

Podle klubové hierarchie o hlavu menší muž, místopředseda představenstva Tomáš Syrovátka, jenž bude mít práce nad hlavu. S uštváním Plzně ve štvanici za obhajobou titulu a se splněním přání bosse Jaroslava Tvrdíka o Konferenční lize, které vyslovil ve špitále: „Věřím, to bude jízda až do finále.“

„Chod klubu je podle dopředu nastavených procesů zajištěn. Celý klub a A-tým vyjadřují panu Tvrdíkovi v jeho důležitém zápase maximální podporu a v myslích jsme neustále s ním,“ stojí v prohlášení sešívaných.

Místopředseda představenstva Slavie Tomáš Syrovátka
Místopředseda představenstva Slavie Tomáš Syrovátka