Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zamilovaná Puskarčíková svého Itala nešetřila: Úkol pro zkušené!

Autor: ptr

Roztomilý biatlonový pár Eva Puskarčíková (31) a její italský přítel Thomas Bormolini (30) opět pobavil své fanoušky. Další díl výuky jazyka sdílela Eva na své instagramu. Tentokrát už šlo o výrazně složitější úkol, Thomas měl vystřihnout pořádně těžký jazykolam. Nutno podotknout, že se úkolu zhostil více než se ctí.

„Kmotře Petře, nepřepepřete mi toho vepře, jak mi, kmotře Petře, toho vepře přepepříte, tak si toho přepepřeného vepře sám sníte.“ Tak takovou chuťovku si připravila naše biatlonistka pro svého milého. Ten však jako zkušený lingvista vystřihl zákeřnou větu bez jediného zaváhání a s úsměvem na tváři.

To na krásnou Evu čekal o poznání lehčí úkol. Italština nedisponuje chuťovkami typu písmena »Ř« a tak se se svým jazykolamem vypořádala v klidu a pohodě. „Dietro il palazzo c'è un povero cane pazzo, date un pezzo di pane a quel povero pazzo cane,“ zvládla úkol na první dobrou. „Ok, mám to jednodušší, na vepře to nemá,“ přiznala Puskarčíková bez okolků. Jak patrno, láska hory přenáší a jazykové bariéry bourá. Spokojený pár si užívá i to málo společných chvil, které na sebe při olympijských hrách má.

Biatlonistka Eva Puskarčíková v olympijské kolekci
Biatlonistka Eva Puskarčíková v olympijské kolekci