Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Záložník nároďáku Jankto svádí mač s expartnerkou Markétou: Soudí se o syna!

Autor: nem

Život profíka není jen o čutání do meruny. Záložník nároďáku Jakub Jankto (26) byl včera aktérem baráže o MS ve Švédsku a těžký mač svádí i v soukromí. Probíhá bitva, v níž mu je soupeřkou už bývalá partnerka Markéta Ottomanská. Tady nejde o body či o postup na světový šampionát v Kataru.

Jde o jejich dítě a zápas o něj se neodehrává na hřišti, nýbrž na půdě justice „Ano, probíhá soudní řízení o péči o syna,“ píše Blesku Markéta. Středopolař španělského Getafe a uhrančivá brunetka nejsou spolu od listopadu. Jakub přebývá na předměstí Madridu, Markéta žije s klučinou Davidem (2) v Čechách. Jejich pře, jak už to bývá, obnáší fauly.

„On u soudu uvádí, že jsem syna odvlekla, což je úplně šílené. Píše, že mu nedovoluji styk se synem, přitom když přijede do Čech, jako první jde na kamarádův zápas, vyfotí se s cizími dětmi, ale za vlastním synem nepřijede,“ uvedla Ottomanová pro web expres.cz.

Podle portálu salarysport.com bere Jankto v Getafe 37 milionů korun ročně. Markéta očekává, že jí soudní stolice přiřkne na Davídka i výživné. „Pomohlo by mi, kdyby platil alimenty, abych mohla zaplatit nájem, protože čtyři měsíce sama živit dvouleté dítě je upřímně mazec. Nemůžu si dovolit létat k soudu do Španělska,“ posteskla si na expres.cz.

„Je to citlivé téma. Vím, že bych neměla takové informace dávat veřejně kvůli probíhajícímu soudu,ale nebaví mě postoj otce, jeho manipulace a zastrašování, proto jsem se rozhodla už nemlčet a dodat sílu ostatním ženám, protože vím, že takových případů jsou tisíce,“ napsala Blesku Markéta Ottomanská. Blesk se pokusil získat také vyjádření Jakuba Jankta, leč zatím je to v neurčité rovině..

S rodinnou idylkou je od listopadu šmitec
S rodinnou idylkou je od listopadu šmitec