Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rudkovská si zase stěžuje: Kolik životních zkoušek budou muset naše děti vytrpět?!

Autor: pl

Není snad dne, aby o sobě nedala v médiích vědět. Jana Rudkovská (47), manželka ruského krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka (39) a producentka, nedávno vyjádřila nespokojenost s rušením manželových ledních show. Nyní ji vytočila karanténa kvůli opičím neštovicím.

Jen co v médiích pomalu utichla pandemie kolem onemocnění COVID-19, začaly se objevovat zprávy o výskytu opičích neštovic v Evropě. Jedna z prvních zemí, která na to zareagovala, byla Belgie, která nařídila třítýdenní karanténu pro nakažené. To se ale nelíbí Rudkovské, která má mimo jiné společně s Pljuščenkem silné vazby na Vladimira Putina.

Zvrácené priority

„Sotva jsme přežili dění okolo Covidu, a už je tady další nemoc. Belgie je první zemí na světě, která zavedla třítýdenní karanténu pro nakažené opičími neštovicemi! Kolik dalších životních zkoušek budeme muset my a naše děti vytrpět…,“ napsala Rudkovská na sociální síť Telegram v době, kdy miliony Ukrajinců čelí ruské okupaci, kterou sama schvaluje.

V případě opičích neštovic se jedná o vzácné infekční onemocnění, které se objevuje u lidí a zvířat. Typickými příznaky jsou horečka, silná bolest hlavy nebo vyrážka na obličeji. V Česku zatím žádný případ nakažení opičími neštovicemi hlášen nebyl.

Manželka Pljuščenka Jana přišla o některé spolupráce.
Manželka Pljuščenka Jana přišla o některé spolupráce.