Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Manželka Pljuščenka zuří kvůli zrušené show: Cynický krok vůči synovi (8)!

Autor: pl

Opět na sebe poutá pozornost. Producentka Jana Rudkovská (47), manželka krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka (39), povyprávěla v jednom z ruských rozhlasů o tom, jak její rodinu zasáhly sankce. Výrazné problémy nastaly především v Japonsku.

Rudkovská o celé situaci mluvila ve vysílání pořadu „Večerní show s Allou Dovlatovou“. „Jevgenij nebyl v Rusku se svou show od roku 2008. Vystupoval pouze v Moskvě a Petrohradu. Kromě toho měl představení také v zahraničí. Je velmi populární v Japonsku, Číně, Koreji a po Evropě,“ vysvětlila Rudkovská, která má spolu s Pljuščenkem úzké kontakty na ruského prezidenta Vladimira Putina.

Kromě přátelských vztahů se Rudkovská s manželem podílejí na ruské propagandě prostřednictvím svých vystoupení. Například na lístky nechali vytisknout vražedné písmeno „Z“, které používají ruští zločinci na Ukrajině.

Odstranili kluka z plakátu

Podle jejich slov měli být společně s Pljuščenkem a synem Alexanderem (8) na show v Japonsku. Kvůli okupaci Ukrajiny ale byla všechna představení zrušena. „V Evropě byla část vystoupení odložena o rok, část byla zcela zrušena. V Japonsku pro změnu cynicky odstranili z plakátů nejen mého manžela, ale i syna! Dokonce i dítě bylo odstraněno ze všech plakátů,“ stěžovala si pobouřená Rudkovská.

Manželka Jevgenije Pljuščenka Jana si potrpí na luxusní značky
Manželka Jevgenije Pljuščenka Jana si potrpí na luxusní značky