Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechutný útok na těhotnou Plíškovou: Schytala to za sestru a »nevěru«

Autor: sm

Porod u Kristýny Plíškové klepe na dveře. Zatímco tenistka sama o sobě vypadá více než spokojeně, stala se terčem drsného útoku na sociálních sítích. Jedna z uživatelek se do ní obořila kvůli sestry Karolíny a obvinila Hancka z nevěry!

Kristýna by na svět každým dnem měla přivést své první dítě, zato její sestra Karolína běhá po kurtech. Ne všichni jsou ale spokojení s výkony, které tam podává. Jedna z uživatelek na instagramu se kvůli tomu nepochopitelně pustila odporným způsobem do těhotné Kristýny.

„Sledovat tvojí sestru při zápase, to je hnus. Takový lempl suchý,“ ulevila si nenávistně uživatelka. „Od doby, kdy podvedla pana Vaňka a neustále měnila naivně trenéry, kteří za nic nemůžou, ji začali lidé nenávidět,“ vysvětlila Kristýně v evidentním domnění, že prezentuje národ lidu.

„Pod každým článkem o ní urážky typu odpad a podobně,“ informovala těhotnou tenistku, do které se ve svém zlostném komentáři nezapomněla strefit. „Jinak tvůj přítel cca před měsícem měl krátký románek s mojí spolužačkou, budoucí samoživitelko,“ zakončila svůj nechutný komentář.

Kristýna se nenechala rozhodit a komentář sdílela na svém profilu s klidným komentářem „Lásku a mír všem,“ který doplnila o vysmátý emotikon. Její sestra Karolína už ale takhle mírně nereagovala a uživatelce na její útok odepsala rázněji. „Ty kráso. Co to meleš? Tady přesně takovýhle lidi jako ty jsou na světě totálně zbyteční. Tak běž, vystřel z tohohle profilu,“ bránila Karolína své těhotné dvojče, které by teď vzhledem ke svému stavu mělo být co nejvíc v klidu.

Svou švagrovou přispěchala bránit také Hanckova sestra Martina, která je sama v očekávání miminka. „No moje, tady jsi na velmi špatné adrese! Trochu se zamysli nad sebou. Špetka sebereflexe, prodýchej svoje komplexy a trampoty a běž se ventilovat někam jinam,“ naštvala se Hancková.

Sestry budoucích rodičů každopádně nebyly jediné, koho komentář plný nenávisti zvedl ze židle. Uživatelce se vysmáli také lidé z řad fanoušků a jasně tak autorce »hejtu« dali najevo, že názor veřejnosti se s tím jejím ani neztotožňuje... 

Kristýna se stala terčem nechutného útoku
Kristýna se stala terčem nechutného útoku