Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Líbá sexy masérku. Exbiatlonista Krupčík se pochlubil novou láskou

Autor: Tadeáš Mahel

Do nového života vyrazil s novou partnerkou po svém boku. Tomáš Krupčík (34) se zakoukal do někdejší skokanky na lyžích a masérky biatlonistů Jany Mrákotové (22).

Láska v biatlonové reprezentaci jen kvete! Ze vztahu Veroniky Vítkové a trenéra Marka Lejska vzešla dcerka Eliška, zamilované pohledy po sobě házejí i naděje Tereza Voborníková s Mikulášem Karlíkem. Krupčík kdysi randil s Jessicou Jislovou, teď jeho srdce patří sympatické Janě.

Drží ji

„Za poslední tři roky odešlo z mého života dost lidí. Tenhle člověk mi do něj naopak přišel,“ pochlubila se Mrákotová čerstvým vztahem. „Ani milion díků by nestačilo na to, jak laskavý ke mně jsi, jak se o mě staráš a držíš mě, když potřebuji. Jako třeba teď,“ dodala ve svém vyznání »Džejny«, jež se na několika závodech SP starala o těla českých biatlonistů. Včetně toho Krupčíkova.

Zamilovaný pár má na sebe dost času, Krupčík totiž po minulé sezoně ukončil kariéru. Kromě odpočinku plánoval cestování, obchodování s kryptoměnami a časem třeba i návrat, jen v jiné roli. „Vystudoval jsem trenérství a myslím, že práce s mládeží by mě bavila,“ přemýšlel bývalý závodník.

Ex-biatlonista Tomáš Krupčík a masérka biatlonistů Jana Mrákotová
Ex-biatlonista Tomáš Krupčík a masérka biatlonistů Jana Mrákotová