Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Žije ve strachu? Pljuščenkova manželka má 6 bodyguardů!

Autor: ptr

Užívá si neustálého přepychu a luxusu, pár milionů pro ni není žádný problém, ale přesto se zřejmě necítí zcela komfortně. Jana Rudkovská (47), manželka krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka (39), se sice tváří, že je neohroženou vládkyní svého života, ale zároveň si sebou na poslední akci vzala hned šest bodyguardů. Má strach o své bezpečí?

Před nedávnem se na vlastní pěst pustila do velké kauzy, když neváhala obvinit stavitele Pljuščenkovy akademie ze zpronevěry. Jana tvrdí, že jim bylo zcizeno deset milionů korun a nyní se snaží údajné podvodníky usvědčit a peníze získat zpět. Obviněný Gontar Denis Sergejevič je původem z Krasnodarského kraje, kde aktuálně Rudkovská se svým manželem prezentuje jejich lední revue.

Bojí se tedy o své zdraví? „Krasnodar společně se šesti strážci! Nebudou mě okrádat. Příběh Krasnodarských stavitelů pokračuje,“ připsala zvláštní sdělení plné náznaků k videu, kde se nakrucuje v obležení svých osobních hlídačů. Sebejistými úsměvy ale nešetří ani v této prekérní situaci. Rudkovská je prostě o své pravdě skálopevně přesvědčena a je si jista svým vlivem.

Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko a jeho žena Jana Rudkovskaja
Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko a jeho žena Jana Rudkovskaja