Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbalový reprezentant Matějů: Svatba s krásnou misskou!

Autor: sm

A je v chomoutu! Špičkový fotbalista Aleš Matějů (26) si řekl »ANO« se svou dlouholetou přítelkyní Lianou (25). Novina vyšla najevo poté, co se na sociálních sítích začaly kupit záběry z jejich veselky. A páru to během dne, kdy zpečetili svou lásku, ohromně slušelo!

Rodák z Příbrami na svatbu oblékl elegantní bílé sako a perfektně tak ladil s půvabnou nevěstou, která zvolila romantické šaty, jež z ní udělaly hotovou princeznu.

Obřad proběhl nedaleko Mladé Boleslavi, na zámku v Niměřicích, které v minulosti bylo ve veřejné anketě oceněno jako jedno z nejlepších míst pro svatby. A není se co divit, atmosféra působí i z fotografií přímo kouzelně.

Přítelkyně fotbalisty, který momentálně hraje za Benátky a kromě toho také obléká reprezentační dres, se sice původně narodila na Slovensku, ale od dětství žije v Příbrami. V roce 2018 se účastnila soutěže Miss, kde se dokonce probojovala mezi nejlepších 10 finalistek.

V minulosti se dlouhých 12 let věnovala krasobruslení, a přesto, že vypadá jako křehká slečna, poté co pověsila brusle na hřebík se pustila do kick boxu. Celou dobu ale byla věrně po boku své lásky. Spolu s Matějů totiž pobývala v Anglii během jeho tamního angažmá, a momentálně zase naopak s fotbalistou pendluje mezi Českem a Itálii, kde Aleš nastupuje za Benátky.

Svatba vypadala přímo pohádkově
Svatba vypadala přímo pohádkově