Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Utrpení olympioničky Hoidarové Kolocové: Dcerka má vážnou nemoc!

Autor: ptr

Tohle by nepřála ani nejhoršímu nepříteli. Bývalá beachvolejbalová reprezentantka Kristýna Hoidarová Kolocová (34) si prochází hroznou situací. Malé dcerce Klárce byla diagnostikována těžká nemoc a maminka se snaží nepropadat panice. Proto požádala své fanoušky o to, aby jí uklidnili osobní zkušeností s dobrým koncem.

Se srdceryvným příběhem se podělila v neděli na Instagramu. „Holčičko moje, pojďme už domů! Dnes se situace vyvinula trochu jinak, než jsme věřili a doufali. Pro velkou spavost, apatii ➡ JIP ➡ neurologická vyšetření ➡ lumbální punkce ➡ a výsledek je bohužel virová encefalitida,“ popsala nepříjemnou anabázi. Tak mi prosím někdo napište, že to vaše dítě taky mělo a že teď už vesele skotačí doma,“ obrátila se na své podporovatele s prosbou o útěchu.

Klárka se narodila 5. listopadu minulého roku a už v pouhém půlroce tak prochází nepříjemným bojem. Zoufalá maminka se nyní může jen modlit, aby si nemoc nevybrala daň a nezanechala na roztomilém dítku svůj nezvratný podpis. Svou podporu a lásku jí skrz komentáře poslala řada přátel a fanoušků, včetně například tenisky Barbory Strýcové. Ta se sama stala nedávno matkou a jistě si dovede ten pocit bezmoci velmi dobře představit. Pro matku není nic horšího, než se dívat jak trpí milované dítě.

Kristýna Kolocová během aktivní kariéry
Kristýna Kolocová během aktivní kariéry