Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kdo přežije: Co dostalo Adama s Nathanem do klece? Rasistická poznámka!

Autor: sm

O víkendu spatřil světlo světa další díl projektu Kdo přežije. Diváci mohli zjistit, proč se Adam Raiter a Nathan Dzaba rozhodli vyřídit si účty v kleci. Prozradili jim to další účastníci reality show Survivor, kteří se ve druhé epizodě objevili.

Už na začátku projektu upřesnil jeden z majitelů Oktagnu a moderátor Survivoru Ondřej Novotný, že ke vzniku Kdo přežije vedla neshoda na ostrově, kterou mezi sebou Adam s Nathanem měli. O co přesně vlastně šlo?

„Co se stalo mezi Adamem a Nathanem? Šli do souboje a Adam měl rasistickou poznámku. Myslím si, že on to tak ale vůbec nemyslel, přišlo mu to vtipné. Asi si ani neuvědomil, co řekl. Nathana to určitě urazilo. A my když jsme to viděli, tak jsme si řekli: Cos to pověděl?“ nakousl ve druhém díle fitness trenér Braňo, se kterým Adam neměl na ostrově úplně přátelský vztah.

Johy pak byla o něco sdílnější. „Adam řekl takovou rasistickou poznámku a to »Boj s čokoládou o čokoládu«,“ upřesnila. Nikoho asi nepřekvapilo, že se Adam dočkal zastání od vítěze reality show a bratra Evy Perkausové, Vládi: „Mám pocit, že ten konflikt je nafouknutá bublina. Že bylo řečeno něco, co se dá vysvětlit vícero způsoby, a pokud v tom někdo něco chce najít, tak si to najde. Já si myslím, že je zbytečné to v tom hledat a že to v tom nebylo.“ 

Jenže takový názor asi moc účastníků, kteří měli možnost konfliktu nahlédnout pod pokličku, nesdílí. Modelka Veve pak přiznala informaci o tom, že když Nathan opouštěl ostrov, povzbudil členy svého kmene k tomu, aby to Adamovi pořádně natřeli a vrátili mu to za něj. K tomu sice tak úplně nedošlo, ale nakonec bude mít Nathan možnost vyřídit si s Adamem účty osobně. A zdá se, že souboj tedy bude dost osobní.

>>> Předplatitelé Oktagon.tv si už nyní mohou prohlédnou další díl <<<