Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdo přežije: Musíš chtít ublížit, velí celebritám šéf po prvním tréninku

Autor: sm

Už to začalo! Dva z účastníků Survivoru odstartovali své přípravy na nový projekt Oktagonu, který nese název Kdo přežije. První díl ukazuje, že zatímco do nové výzvy šel Adam Raiter i Nathan Dzaba po hlavě, až teď oba vidí, do čeho se to vlastně přihlásili. A tuší, že cesta do klece nebude tak snadná, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Venku je momentálně první díl a je jasné, že oba účastníci až teď plně chápou, pro co že to vlastně zvedli ruku. Oba se připravují pod dohledem profesionálních bojovníků. Na Nathana se dokonce přijel podívat sám Atilla Végh. A ten má o vítězi předem jasno: „Je to výzva pro oba dva, ale jasně, že vyhraje slovenská strana. Vždyť to je jednoznačné, když bude trénovat u nás.“

Nathan má v hlavě recept, kterým chce nad svým sokem ve finálovém boji zvítězit .„Rychlá reakce na Adama, dostat bombu. Strašnou bombu dostane, já si myslím, že jedna pro něho bude stačit,“ soudil. Podle slovenského spolumajitele Oktagonu je ale souboj v kleci mnohem náročnější, než se na první pohled může zdát. 

„Jedna věc je to celé natrénovat. Druhá věc je, že ty vlastně musíš chtít tomu druhému ublížit. Musíš ho chtít knockoutovat. Dát mu takovou bombu, aby padl na zem a bylo po něm. To není jednoduché pro lidi, kteří to standardně nedělají,“ usuzuje Pavol Neruda.

1. epizoda Kdo přežije: Rivalita neskončila!

Předplatitelé Okatgon.tv se už nyní mohou podívat na další díl.

Raiter v prvních chvílích, kdy mu dával do těla Patrik Kincl, přemítal nad tím, že pokud by nabídku účastnit se tohoto projektu dostal znovu, váhal by, jestli do toho jít.

Nakonec v sobě ale i on našel motivaci a je si jistý, že závěrečný duel, při kterém vleze do klece s Nathanem, opustí vítězně: „V porovnání se základkou bude Oktagon úplná hračka. Kord když mě trénuje Patrik. A v ringu mě čeká nějaký týpek z Love Islandu? Profesionální účastník reality show?“ smál se vyhecovaně bývalý přítel Agáty Hanychové.

Nathan má jasno. Na soka mu postačí jedna »bomba«
Nathan má jasno. Na soka mu postačí jedna »bomba«