Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Svatba vdovy po Vašíčkovi Míši: Pokáč prásknul tajemství novomanželů!

Autor: ptr, red

Těžkou zkoušku přestála a teď už zase září štěstím. Vdova po hokejistovi Josefu Vašíčkovi (†30) Michaela Jajtnerová (39) je opět vdanou paní. Novomanžel Lukáš Lhoták (29) je také hokejistou a hraje za švýcarský Olten. A jak to celé bylo s jejich vztahem i synkem Kubíčkem, to ve svém svatebním daru prozradil známý písničkář Pokáč.

Holohlavý skladatel se odvolal na aktuální krizi a usoudil, že písní svatebčany potěší a navíc ušetří. V doprovodu svého ukulele tak zazpíval zkrácenou verzi příběhu zamilované dvojice. „Potkali se u Kozičky,“ zmínil hned na úvod známý bar v centru Prahy. „No a teď budou se brát,“ skočil rovnou do současnosti. „Na zahradě v HavlBrodě bylo veselo velice. Přesně tam vznikl Kubíček, po dvou flaškách slivovice,“ bez skrupulí práskl na Lukyho s Míšou Pokáč skutečnost, jak údajně došlo k početí potomka.

Veselka se odehrála v překrásném mlýně Davídkov a že je letecká tragédie, které se stala v Jaroslavli, navždy součástí života Míši, to dokázala i volba družiček. Za ty si totiž vybrala své kamarádky, jež v září 2011 v Rusku také ztratily milované muže. Kateřinu (42), která přišla o Karla Rachůnka (†32) a dnes je manželkou exslávisty Petra Vampoly, a Lucii báječného útočníka Jana Marka (†31).

Vdova po Vašíčkovi Míša se vdala. Za manžela si vzala útočníka Oltenu Lukáše Lhotáka.
Vdova po Vašíčkovi Míša se vdala. Za manžela si vzala útočníka Oltenu Lukáše Lhotáka.