Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Mega ostuda! Prvoligovému klubu vypli kvůli dluhům web

Autor: pl

Více než dva roky. Tak dlouho neplatilo vedení fotbalového klubu FK Senica za provoz svého webu. Firma eSports.cz, která měla web na starosti, se rozhodla v březnu doménu vypnout. Opakované spuštění plánují až po zaplacení alespoň části dluhu. To je ale po téměř půl roce stále v nedohlednu.

„Oficiální webové stránky fksenica.eu byli vypnuté, protože klub neuhradil faktury za jejich provoz od února 2020,“ to je znění z vypnutého webu fotbalového celku ze Senice, které napsal šéf firmy eSports.cz David Schlegel. „Z vedení klubu s námi nikdo bohužel nikdo nekomunikuje, proto jsme byli poprvé v naší dvacetileté historii naší společnosti donuceni přistoupit k tomuto řešení.“

Pro obnovení webu požadují zástupci firmy necelých 10 000 korun, tedy část dluhu. Myslíte, že se za téměř půl roku od vypnutí něco změnilo? Ani náhodou! Vedení senického mančaftu dělá mrtvého brouka, a nevypadá to, že by se v dohledné době měl problém vyřešit.

Ekonomické problémy klubu nejsou žádnou novinkou. Za poslední roky mužstvo vystřídalo hned několik majitelů, ale k posunu to nevedlo. Hráči a zaměstnanci navíc měsíce neviděli výplaty, a na zápasy cestovali na vlastní náklady. Současní majitelé se k situaci nechtěli vyjádřit. Klub navíc přišel o prvoligovou licenci.

Týmu FK Senica vypnuli v březnu web. Dluhy nezaplatili ani po téměř půl roce. Během toho přišli o prvoligovou licenci
Týmu FK Senica vypnuli v březnu web. Dluhy nezaplatili ani po téměř půl roce. Během toho přišli o prvoligovou licenci