Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Pohřeb trenéra celebrit Jindry (†33): Dojemný detail na hrobě

Miloval sport a nakonec se mu bohužel také stal osudným. Trenér Jindra T. před pár dny havaroval při výletě na kole a přesto, že se v prvních chvílích zdálo, že nehodu přežije, nakonec svůj boj o život prohrál. V pátek proběhlo s mladým trenérem poslední rozloučení, kterého se účastnila nejen rodina a přátelé, ale také svěřenci, kterým se Jindra ve fitku věnoval...

Poslední sbohem přišly dát Jindrovi zástupy lidí. Rozloučení se konalo na hřbitově v jeho rodném Komárnu. Během smuteční řeči zazněly detaily z Jindřichova života, ve kterém chystal důležitý krok po boku své partnerky.

„Celý život sa věnoval sportu a to hlavně crossfitu. Vytvořil systém, který následovali stovky mladých lidí po celém Slovensku. S jeho věrnou družkou Simonou se měli v září nastěhovat do společného domu," zmínil slova kněze web Pluska.sk. Tento plán už si ale Jindřich kvůli tragické nehodě bohužel nikdy nesplní.

Při pohledu na čerstvý hrob pak dokázal zadržet slzy už jen málokdo. Na dřevěném kříži byl totiž malý detail, který byl pro Jindřicha tolik specifický: trenérské stopky.

Život mladého trenéra vyhasl během první srpnové soboty, když při sjezdu nezvládl ostrou zatáčku a narazil do stromu. Minulý víkend by přitom Jindrich oslavil své 34. narozenin. 

Místo, kde k tragické nehodě došlo
Místo, kde k tragické nehodě došlo

Témata:  pohřebsmrtblesksportSlovenskotrenérKomárno