Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Násilně mi sahal mezi nohy. Další šokující detaily ohledně Mendyho znásilnění

Autor: pl

Čím víc detailů víme, tím je ten případ horší. Fotbalista Manchesteru City Benjamin Mendy (28) čelí žalobě z mnohonásobného znásilnění. Nedávno zazněl u soudu další znepokojivý případ.

Mendy měl ženu, která u soudu vypovídala a nebyla jmenována, sexuálně napadnout během party u bazénu v jeho sídle během ledna 2021. Sama oběť uvedla, že Mendyho z dřívějška osobně neznala, ale šla na party s kamarádem, který ho znal. Ze začátku podle ní nic nenasvědčovalo tomu, že se chystá k obtěžování. Řekla, že fotbalový obránce byl ze začátku příjemný.

Žena si šla kolem třetí hodiny ranní pro jídlo do kuchyně, když v tom narazila na francouzského mistra světa z roku 2018. „Šla jsem se jen podívat, co tam je, když v tom mi sáhl pod sukni a zničehonic mě drsným způsobem chytil za intimní partie,“ popsala. Ženě se podařilo vymanit, ale byla v šoku.

Proč jsi naštvaná?

Poté se vrátila k přátelům, a od fotbalisty si držela odstup. Jenže Mendy k ní po nějaké chvíli opět přišel. Řekl jí, že vypadá lépe, když se usmívá. „Řekla jsem si sama pro sebe, že teď se určitě usmívat nebudu." Špatná nálada Mendyho znervózňovala. „Proč jsi naštvaná?“ zeptal se. „Ty to víš moc dobře,“ odvětila žena stroze. Poté se napadené dívce začal francouzský reprezentant omlouvat, a přísahal Bohu, že to nedělal s úmyslem, aby se cítila nepříjemně.

V tomto případě se to naštěstí obešlo bez znásilnění. Jiné ženy ale dopadly mnohem hůř. Mendy totiž čelí deseti závažným obviněním. Osmi ze znásilnění a dvěma z pokusu o znásilnění.

Nedávno promluvila další oběť Mendyho sexuálního řádění. Podle jejich slov měl fotbalista prudce chytit za intimní partie
Nedávno promluvila další oběť Mendyho sexuálního řádění. Podle jejich slov měl fotbalista prudce chytit za intimní partie