Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pljuščenkova žena hájí potomka: Můj syn (9) není žádný opilec!

Autor: pl

Na kordy. Přesně takový je aktuální vztah mezi Janou Rudkovskou (47), manželkou slavného krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka (39), a Milanou Tjulpanovou (29), modelkou, blogerkou a bývalou polovičkou ex-fotbalisty Alexe Keržakova (39). O co jde? Tjulpanová nařkla malého syna Pljuščenka z toho, že pije alkohol! To si Rudkovská nenechala líbit.

Tyhle dvě si v poslední době nemůžou přijít na jméno. Nejdříve Tjulpanová obvinila Rudkovskou z toho, že lže o svém věku. Nyní se opřela do malého Saši! Ex-manželka fotbalisty, který je na druhém místě v počtu vstřelených branek za ruskou reprezentaci (30), nařkla jejího potomka z pití alkoholu.

Velký hřích

Tjulpanová napsala na sociální síť Telegram, že malý Alexander měl popíjet alkohol poté, co mu dal napít „strýček Zaura“ na palubě lodi. To Rudkovskou rozzuřilo, a okamžitě bránila čest svého syna.

„Saša se věnuje profesionálnímu sportu. Psát tohle o malém klukovi je velký hřích. A obecně, snížit se k něčemu takovému je podlost a špína. Navíc neznám nikoho, kdo by se jmenoval Zaura,“ uvedla producentka na Telegramu. Uvidíme, jak tento spor bude pokračovat. Modelka se Rudkovské údajně mstí za podporu svého někdejšího manžela.

Modelka Milana Tjulpanová se opřela do syna Jany Rudkovské, manželky krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka. Podle jejich slov malý Saša pil alkohol!
Modelka Milana Tjulpanová se opřela do syna Jany Rudkovské, manželky krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka. Podle jejich slov malý Saša pil alkohol!