Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tajnůstkářa Šarapovová prozradila detaily o synovi: Vznešené jméno!

Autor: ptr

S oblibou si chrání soukromí, ale tentokrát dala náhlednout pod pokličku. Ruská tenistka Maria Šarapovová před pár dny odhalila fanouškům, že se stala matkou a nyní se pochlubila i detaily synkova zrození. Nejen že prozradila přesné datum, ale překvapivě sdělila i jeho jméno!

Dohady o tom, že potomek je mužský, se potvrdily. Maria naznačila pohlaví novorozence emotikonem medvěda, podle kterého se dalo odvodit, co se mamince narodilo. A jaké že dostal synáček jméno? Chlapec dostal jméno Theodore, které je řeckého původu a znamená »dar od boha«. „Ten nejkrásnější dar a výzva naší malé rodině, co jsme si vůbec mohli přát,“ popsala Ruska své pocity.

Rodinu Šarapovová zkompletovala hned první červencový den. Tedy spíše »rodinu«, protože dodnes není žádný náznak toho, že by byla se svým přítelem sezdána. Nyní tedy už vědí její fanoušci o synovi vše podstatné, snad jen kromě váhy a výšky, ale to už je opravdu velmi soukromá informace.

A čím že se Maria pár dní zpět prokecla? Do takzvaného »bio« na Instagramu, tedy textu hned pod jménem, napsala jednoduché a prozaické „Mama“. Vzhledem k známým okolnostem ohledně jejího těhotenství nebylo složité uhodnout důvod.

Maria Šarapovová se pochlubila synem.
Maria Šarapovová se pochlubila synem.