Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pljuščenkova manželka šokovala: Nesoudná slova o popularitě krasobruslení!

Autor: ptr

Jana Rudkovská (47) opět překvapila veřejnost i sportovní funkcionáře. Žena, která se nebojí kontroverzních prohlášení, tentokrát píchla do vosího hnízda, když si vzala na paškál jeden z nejpopulárnějších sportů světa.

Během jednoho z řady svých mediálních vystoupení se rozhovořila o svém pohledu na rostoucí popularitu krasobruslení v Rusku. Nebála se dokonce tvrdit, že sport, který proslavil jejího manžela Jevgenije Pljuščenka, je sledovanější než fotbal. To samozřejmě popudilo mnoho sportovních funkcionářů.

„Krasobruslení nemůže dohnat fotbal. K takové popularitě je ještě dlouhá cesta,“ vyjádřila se manažerka Olga Smorodská, která byla šest let prezidentkou slavného klubu Lokomotiv Moskva. Oba sporty podle ní aktuálně čelí obrovským ztrátám kvůli mezinárodním sankcím, ale fotbal je snáší daleko lépe.

„Porovnejte televizní smlouvy RFU (Ruská fotbalová unie) s krasobruslařskou federací. Nebe a dudy! Za to, že tak horlivě reprezentuje sport svého manžela, ji lze jen pochválit, ale krasobruslení je od fotbalu vzdáleno asi jako země od měsíce,“ byl ve svém hodnocení ještě tvrdší čestný prezident RFU Vjačeslav Koloskov.

Prostořeká Jana tak sklidila za svá slova posměch a pasovala se v očích ostatních pouze do role nesoudné akční manželky a podporovatelky svého milovaného muže.

Jevgenij Pljuščenko se svou manželkou Janou
Jevgenij Pljuščenko se svou manželkou Janou