Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

První rande bez dětí jako vzpomínka na svatbu! Plekancovi vyrazili na koncert

Autor: ptr

Jeden z nejpopulárnějších sportovních párů se mohl konečně trochu odvázat. Hokejista Tomáš Plekanec (39) a jeho manželka Lucie Šafářová (35) si dali první randíčko bez dětí. A symbolicky k tomu zvolili koncert své oblíbené hudební skupiny.

Rodiče na plný úvazek, přesně tak by se dal popsat život dvojice v posledním období, především máma Lucka se věnuje dětem, jak jen může. To táta Tomáš si občas odskočí na trénink nebo zápas. Nedávno třeba dostal v Olomouci nakládačku od Jana Švrčka. Ale stejně jako kladenský parťák Jágr prostě hokej miluje a stále ho baví.

Nyní se jim tedy podařilo po dlouhé době vyrazit na rande pouze ve dvou a bez svých milovaných potomků. Výjmečná situace si zasloužila zdokumentovat, a tak se slavný pár na koncertě skupiny Mirai samozřejmě vyfotil.

„Poprvé venku bez dětí. Děkujeme kapele za krásný zážitek,“ popsala Lucie pohodový večer v O2 areně. Výběr koncertu rozhodně nebyl náhodný, vždyť právě uskupení okolo zpěváka Miraie Navrátila se jim postaralo o zábavui na kouzelné svatbě v Beskydech.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si užili rande bez dětí na koncertě skupiny Mirai.
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si užili rande bez dětí na koncertě skupiny Mirai.
Olomouc - Kladno: Švrček se v závěru pustil pěstmi do Plekance
Video se připravuje ...