Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šafářová rok od pohádkové svatby: Dojemné vyznání Plekancovi!

Autor: sm

Těžko se chce věřit, že ve čtvrtek uplynul rok od doby, kdy si tenistka Lucie Šafářová v kouzelném prostředí Horní Bečvy vzala za manžela hokejistu Tomáše Plekance. U sportovního páru se sice během dlouhých dvanácti měsíců stihla odehrát řada změn, ale jejich láska ani náhodou neochabla. To mimo jiné dokazuje i dojemné vyznání, které grandslamová šampionka při příležitosti prvního výročí napsala svému muži.

Lucie se ponořila do vzpomínek a na sociální sítě přidala několik fotografií z velkého dne, pro který si spolu s Tomášem vybrali luxusní hotel u přehrady na Horní Bečvě. 

„22.9.2021, Mr.&Mrs.Plekanec. Krásné vzpomínky… ale s tebou je to pořád jízda na plné pecky! Miluju tě,“ napsala tenistka k obrázkům, ze kterých je zřetelné, že si svatební den užila hned ve třech různých šatech.

Z paměti nevytratila ale ani lidi, kteří se během významného dne starali o zábavu. „A jak nám párty rozjel Mirai Navrátil rozhodně nezapomeneme,“ dodala. Tomáš Plekanec naopak zvolil méně mluvnou formu připomenutí výročí a sdílel na sociálních sítích svatební video, ke kterému připsal »První rok«.

U rodačky z Brna a útočníka kladenských Rytířů se během oněch 365 dní stihlo mnohé změnit. Nejvýznamnější novinkou bylo rozhodně narození syna Oliverka, který se tak stal druhým společným potomkem páru. Na bratříčka doma čekala Leontýnka, která v prosinci oslaví třetí narozeniny.

Z předchozího manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou má pak Plekanec ještě syny Matyáše (10) a Adama (7).

Doma se pár rozhodně nenudí. O zábavu se jim často stará čiperná dcerka Leontýnka, ke které během tohoto roku přibyl ještě syn Oliver
Doma se pár rozhodně nenudí. O zábavu se jim často stará čiperná dcerka Leontýnka, ke které během tohoto roku přibyl ještě syn Oliver