Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vzpruha pro legendu v nemocnici: Dojemná katarská podpora pro Pelého!

Autor: sm, rau

Fotbalovým fanouškům pořádně zatrnulo! Během právě probíhajícího šampionátu v Kataru se rozkřikla zpráva o tom, že legendární fotbalista Pelé (82) musel kvůli otokům po celém těle do nemocnice. Vzhledem k pokročilému věku tak přišly obavy, jak na tom bývalý fotbalista je. A přesto, že prvotní informace zněly děsivě, sám Pelé své fanoušky uklidňuje. Do nemocnice mu navíc organizátoři MS v Kataru poslali dojemný vzkaz!

Rakovina znovu usiluje o život fotbalového velikána Pelého, který v úterý musel opět fofrovat do špitálu. Fanoušci ho okamžitě zahrnuli vzkazy podpory, a připojili se k nim i pořadatelé MS v Dauhá. Pro Pelého vyčlenili dokonce mrakodrapy, na jejichž fasádu nechali promítnout fotbalistovu podobiznu a přidali vzkaz: „Brzy se udrav.“

Pravdou je, že legenda, které vloni v srpnu odstranili zhoubný nádor tlustého střeva a metastáze následně našli i na jeho játrech a plicích, už jako rybička nebude nikdy.

Dobrá naopak, že se sám šampion z nemocnice Alberta Einsteina v São Paulu v relativně dobrém rozmaru ozval: „Děkuji za zájem, jsem zde na pravidelné měsíční kontrole!“ A okomentoval také vlnu podpory, která k němu do Brazílie doputovala. „Je vždy příjemné dostávat takovéto pozitivní zprávy. Děkuji Kataru za tuto poctu a všem, kteří mi posílají pozitivní energii!“ těšila se legenda.

Pelé poslal z nemocnice pozitivní vzkaz
Pelé poslal z nemocnice pozitivní vzkaz