2. ledna 2023 • 13:25

Nový trenér si vystřelil z Ronalda: Původně jsem chtěl Messiho

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo může klidně už ve čtvrtek nastoupit v novém dresu. Fanoušci v Rijádu berou obchody útokem, aby měli žlutomodrý dres s jeho jmenovkou. Jenže Portugalec nemusí být v Saúdské Arábii zbožňovanou ikonou, možná jen normálním členem kádru. Aspoň to naznačila tisková konference jeho nového kouče.



Francouz Rudi Garcia trénuje Al-Nassr od konce června a s týmem bojuje o titul. Aktulně tým z Rijádu o bod vede tabulku, ale má o jeden odehraný zápas víc. Do roku 2023 ale přibyla neskutečná posila. Možná ta největší, kterou by si kouč do týmu přál. Možná…

„Původně jsem chtěl přímo z Dauhá přivést Messiho,“ prohlásil francouzský trenér na tiskové konferenci. Vážnou tvář udržel, než jeho slova zprostředkoval místním novinářům překladatel, až pak vyprskl smíchy. Skvělý vtip? Samozřejmě. Jen není jisté, jestli to podobně bere i ješita CR7.

Al-Nassr sice má v posledních zápasech jasně danou kostru týmu stojící na Davidu Ospinovi v brance, přes Álvara Gonzálese, Luize Gustava až ke Kamerunci Vincentu Aboubakarovi na hrotu. Do té se Ronaldo teď musí včlenit. Zároveň se klub má snažit o další posily velkých jmen: Sergia Busquetse a Sergia Ramose.

Na nedostatek přívětivých tváří si s trenérovými vtípky Ronaldo stěžovat nemůže, realizační tým Al-Nassru tvoří spousta Portugalců.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud