Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Obrovská radost u Musila: Jeho krásná »MasterChefka« porodila syna s netradičním jménem

Autor: sm

Hokejový obránce David Musil (29) má obrovský důvod k radosti! Jeho půvabná manželka Kristýna přivedla na svět druhého potomka. K maličké dcerce Elle tak přibyl syn, pro kterého vybrali rodiče netypické jméno.

Narození syna oznámila Musilova žena na sociálních sítích: „Benjamin Musil,“ připsala k obrázku miminka se středečním datumem, kdy chlapeček přišel na svět. „Děkuji za tebe, tvého tátu a celou naši rodinu,“ napsala čerstvě dvounásobná maminka, které se záhy u fotky novorozeného chlapečka začaly kupit gratulace.

Ty do Pardubic za Kristýnou doputovaly například od partnerky Matej Blümela nebo Petry Daňové a Annalah Kundrátkové, po boku jejichž partnerů Musil ještě donedávna hrál v Třinci. Na zprávu o narození druhého potomka pardubického obránce reagovala také Nikola Ogrodníková.

Někteří komentující si navíc všimli, že se malý Benjamin narodil ve stejný den, jako jeden z nejznámějších českých hokejistů. Jen s časovým odstupem větším než půl století.

„Velká gratulace. Syn se vám narodil na datum narození Jaromíra Jágra, takže předpokládám, že jestli se potatí, tak něm ještě hodně uslyšíme třeba v NHL,“ napadlo hned jednu z fanynek.

Pravdou je, že díky tatínkovi bude mít novorozený chlapeček hokej v genech. Z maminčiny strany naopak může zdědit lásku k vaření, se kterou se Kristýna dostala až do populární kulinářské show MasterChef.

Kristýna se pochlubila fotkou novorozeného syna
Kristýna se pochlubila fotkou novorozeného syna