Miroslav Horák
7. listopadu 2022 • 17:05

Ujčík reaguje na slova Dědka: Z hokeje snad nechceme MMA, nebo ano?

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pojďte si sednout k jednomu stolu a všechny své kroky vám vysvětlím. Tak v kostce reaguje Viktor Ujčík na výpady Petra Dědka po čtvrtečním incidentu v duelu s Olomoucí. Po vyhlášení dodatečných postihů pardubický klubový majitel nazval šéfa disciplinární komise ostudou extraligy a vyzval jej k rezignaci.



Extraliga žije pár dnů starou nevkusnou dohrou v pardubické aréně, po níž měl dost práce na stole Viktor Ujčík. A výsledkem bylo rozčarování v hokejovém klanu Musilových. Předsedovi disciplinárky po vynesení postihů volal sám František Musil, aby obdržel vysvětlení, proč jeho synové Adam a David postojí v civilu šest utkání v součtu. „Kdybychom netrestali nebo trestali méně, dáme tím najevo, že po každé prasárně zmlátit viníka je úplně v pohodě. A to přece není možné,“ vysvětluje Ujčík v rozhovoru pro iSport.cz Premium.

Petru Dědkovi vadí, že autoři nešetrných zákroků Olesz s Klimkem dostali dohromady pět zápasů distanc, zatímco hráči reagující na Klimkův škaredý atak o jeden víc. Nevidíte v tom logický rozpor?
„Nevím, jestli za obranu považovat postup, kdy tři lidé společně mlátí jednoho člověka. Najít v právním státě v tomto směru zastání a nazvat to sebeobranou, to bych tedy chtěl vidět.“

Pěsti při zápase nejsou nic mimořádného, tohle byl pro vás výjimečný případ?
„Řeknu vám přesně, jak jsme postihy tvořili.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud