Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Štědrý mistr světa Messi: Dárek pro spoluhráče za víc jak 4 a půl milionu!

Autor: ptr

Patří k nejlepším fotbalistům historie, ale ani tak nezapomíná, že fotbal je především týmový sport. Argentinský míčový kouzelník Lionel Messi (35) proto nechal vyrobit speciální dárek pro všechny členy zlatého argentinského týmu. Každý, kdo alespoň nějak přispěl k vytouženému titulu mistrů světa, se tak dočká krásné upomínky.

A co že si pro své spoluhráče a realizační tým Messi připravil? Pro každého člena vítězné party objednal personalizovaný zlatý iPhone. Přístroje jsou vyhotoveny z 24karátového cenného kovu a jsou na nich vyryta jména hráčů, čísla a argentinský znak. Hotové telefony za více jak 4 a půl milionu korun mu byly doručeny do pařížského bytu v sobotu.

„Lionel chtěl udělat něco speciálního a šíleného, aby oslavil svůj nejpyšnější okamžik. Spojil se s podnikatelem Benem Lyonsem a vymysleli design.“ Uvedl zdroj obeznámený se situací pro britský tisk.

„Lionel není jen fantastický fotbalista, ale je také jedním z nejvěrnějších zákazníků naší firmy a pár měsíců po mistrovství světa nás kontaktoval. Řekl, že chce speciální dárek pro všechny hráče a členy realizačního týmu na oslavu úžasného triumfu, ale nechtěl obvyklý dárek v podobě hodinek. Takže jsem navrhl zlaté iPhony s napsanými jmény a jemu se ten nápad líbil.“ Popsal celou anabázi generální ředitel Ben Lyons.

Lionel Messi odměnil sebe i své spoluhráče za titul mistrů světa.
Lionel Messi odměnil sebe i své spoluhráče za titul mistrů světa.