Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

»Růžový panter« Kozma před domácí bitvou: Nechám tam život!

Autor: mib

Peníze, nebo život? Zápasník MMA David Kozma (30), jemuž se přezdívá Růžový panter, by si vybral spíš odměnu pro vítěze přelomového turnaje Oktagonu Tipsport Gamechanger. I kdyby měl v kleci umřít!

„Můžu dostávat strašný klepec, ale když diváci řvou a ženou mě dopředu, prostě to nechci vzdát a nechal bych tam život,“ nechal se Kozma slyšet před sobotním soubojem o čtvrtfinále s Polákem Lukaszem Siwiecem (31), jenž má bilanci 8:1.

„Peníze pro vítěze jsou fakt krásný, změní vám život,“ chce »Růžový panter« shrábnout prachy pro celkového vítěze, tedy 7 milionů korun.

Tipsport Gamechanger? Už v sobotu!

Největší projekt, který na evropské MMA scéně kdy byl a který mění pravidla hry, startuje! V Ostravar Aréně se v sobotu 4.3. od 18 hodin bojovníci poperou o čtvrtfinále pyramidového turnaje. Akci sledujte živě na oktagon.tv či v Oktagon barech.

,,Klidně v oktagonu nechám život." David »Růžový panter« Kozma je sedmimilionovou odměnou pro vítěze pořádně namotivovaný
,,Klidně v oktagonu nechám život." David »Růžový panter« Kozma je sedmimilionovou odměnou pro vítěze pořádně namotivovaný